Home Hosting Hosted Exchange
Overal en altijd up-to-date met Hosted Exchange PDF Afdrukken E-mail

 

Wat mist u het meest, als u niet op kantoor bent? Uw e-mail? Adressen? Documenten? Hebt u een laptop, een PDA of een smartphone, dan zorgt Hosted Exchange ervoor dat u steeds de meest actuele e-mails, agenda's, adressen en documenten bij u hebt. Altijd en overal.

 

Wellicht hebt u al eens van 'Exchange' gehoord. In een middelgroot tot groot bedrijfsnetwerk regelt Micorsoft Exchange Server onder meer alle e-mail verkeer. Speciaal voor de KMO is er nu Hosted Exchange. Hosted Exchange is een webservice die er op een hele simpele manier voor zorgt dat ook medewerkers van kleine en middelgrote bedrijven efficiënter met hun e-mails, agenda's, adressenlijsten en documenten kunnen werken, ongeacht waar zij zich bevinden.

 ae27cfdf2f8146dc  Bekijk de Hosted Exchange demo

 

 

Hosted Exchange vraagt geen hardware- of software-uitbreidingen van uw netwerk. Het enige wat een gebruiker voor Hosted Exchange nodig heeft, is een apparaat met een internetverbinding. E-mail binnenhalen op een PDA, agenda's raadplegen in een internetcafé, mail versturen vanaf een smartphone, met Hosted Exchange kan het allemaal!

 

 

  •  E-mail, agenda en contactpersonen zijn overal en altijd beschikbaar.
  • Gebruikers kunnen bij elkaar in de agenda's kijken, agenda's naast elkaar leggen en met één klik een vergadering plannen.
  • Outlook-bestanden met waardevolle gegevens staan niet meer op pc's of notebooks, maar worden centraal opgeslagen op een beveiligde server.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Email
Password
 
Create an account  |  Forgot your password?
Username:
Password:
 

Forgotten Password? Click here.
Username:
Password:
 

Username:
Password:
 

Username:
Password:


Username:
Password:
 

Forgot your password?
Domain\username:
Password:
 

Custom Joomla Template by mozami.net SEO door WebMamba.